Junior rytter Alice Andersen
Hjem Samarbejden Alice Andersen

Boehringer Ingelheim Vetmedica er glade og stolte over at have indgået aftale for 2016 med Alice Andersen og hendes hest Lavendel. Alice og Lavendel er aktive indenfor military.

Vores sponsor ryttere for Equitop, junior rytter Alice Andersen, er blevet valgt til at repræsentere Sverige ved JuniorEM i Military, som finder sted i Montelibretti, Italien d. 22. - 25. september. Vi vil holde os opdateret på hende og hendes hest Lavendel under hendes forberedelser, rejsen og selve konkurrencen. Vi vil publisere hendes opdateringer her på hjemmesiden og på facebooksiderne Club Equitop og LangtHastLiv. Vi ønsker Alice og Lavendel al held og lykke!
 

Uppdatering 14 september 2016:

Hej allesammans!

Nu närmar sig snart EM och resan till Italien. Lavendel och jag är jättetaggade och försöker förbereda oss på bästa sätt här hemma i väntan på resan. Det är mycket att tänka på, när man ska åka genom ett varmt Europa, nästan 200 mil med häst.

Först och främst ska alla papper, intyg, vaccinationer etc vara på plats. Och precis innan avresa ska en veterinär göra en hälsokontroll. Sedan finns det regler för hur länge en häst får resa innan den måste få stallas upp för att vila. Vi har därför gjort en reserutt hela vägen hemifrån och ner genom Europa. Det blir flera ställen där vi ska stanna och rasta och beta lite. Andra ställen där vi ska stanna och ta en mindre ridtur, och några ställen där vi ska stalla upp och sova över natt. 

Lavendel är ganska van att resa längre sträckor och jag tror hon kommer göra det bra. Hon gillar att vara drottningen som alla pysslar om och som får extra service. Då lyser det i ögonen på henne och hon blir på superbra humör.

Nu är det bara fyra dagar kvar till avresa, så idag ska vi börja att fodra henne med fodertillskott så att hon håller magen i trim. Och vi har även med extra mag-grejer som ska hjälpa henne om hon äter dåligt eller blir lös i magen, så det känns super. 

Vi hörs snart igen!
Hästiga hälsningar
Alice