Camillas och Aramiz
Hem Nyhetscenter Nyhetsarkiv Camillas och Aramiz första tävling för året
2016-05-18

Camillas och Aramiz första tävling för året

Jaha... då va det måndag och vardag igen.

Denna måndag känns inte alls jobbig. Vi glädje åt helgens resultat.

Det var vår och Aramiz 1a tävlings start. Det va väldigt många tankar på vägen upp till Vaggeryd där tävlingen var. Man frågade sig.. hur beter han sig på en tävl.plats. hur är han å köra maraton. Kan han tagga ner igen till precisionen på söndagen???

Idag förstår vi inte varför vi funderade, Aramiz är ju en klippa på tävling spatsera. Han taggar till när han ska och lugn för övrigt.

Dressyren på fredagen var jag riktigt nervös, Aramiz va med på noterna och jag kände mig lugn då min tränare Tomas Eriksson åkte upp och fanns på plats både fredag och lördag som hjälp och stöd. Dressyren slutade vi på 41.6 straff och en 1a plats.

Lördagens maraton gick i gråmulet väder. Första sträckan på 7.5km gick på fina vägar i den småländska skogen och Aramiz njöt till fullo. När vi sen kom in på hinder sträckan så Taggade Aramiz till ordentligt. In mot 1a hindret så undrade jag när vi skulle stanna han blev väldigt stark men så fort vi kom in i hindret va han fullt fokuserad. Resultatet blev efter 6 hinder en 2a plats och ledning totalt.

Söndagens precisions bana var svår. Många kniviga vägar och linjer. Aramiz var även där en klippa. Följsam och framåt. Vi rev 1 boll men slutade där som segrare i precisionen och även Total segrare.

Nu blir det full fokus och mer träning för Tomas innan det bär iväg till Danska Ullerup i midsommar helgen.

Vi vill rikta ett stort TACK till er på Equitop för mkt bra produkter.

Vi hörs snart igen.

På återseende.

Mvh Camilla och Aramiz med teamet.